Jun 25, 2020

Vacature: Docent vakdidactiek godsdienst en levensbeschouwing

Voor een wereld waar we steeds meer van vragen, zijn mensen nodig die willen bijdragen aan het onderwijs. Docenten en kritische denkers voor de klas. Als lerarenopleider / docent vakdidactiek godsdienst en levensbeschouwing leid je docenten op voor het voortgezet onderwijs. Zo help jij een nieuwe generatie leraren op te staan.

Als lerarenopleider / docent vakdidactiek godsdienst en levensbeschouwing ontwikkel en verzorg je de vakdidactische onderdelen van de educatieve master, de educatieve module en de educatieve minor. Samen met stagebegeleiders en vakdocenten van de opleidingsschool ben je betrokken bij de begeleiding en beoordeling van studenten in de praktijk. Je legt hiervoor lesbezoeken af.

In jouw functie verbind je wetenschappelijk onderzoek aan de onderwijspraktijk. Je draagt bij aan de opleiding van eerste- en tweedegraadsleraren godsdienst en levensbeschouwing, die door hun studie beschikken over grondige en actuele kennis van het wetenschappelijk onderzoek in hun vakgebied. Daarnaast verwachten we dat je contacten onderhoud met de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen. Mogelijk ben je inzetbaar voor andere werkzaamheden binnen de Radboud Docenten Academie.

 

Meer informatie vind je hier.

Deadline: 01-07-20